Werken in de Vosseslag - gebruik de parking op het Kennedyplein. - Lees meer ...

De Warmste Week

De Warmste Week

23 november 2022

Een vlammetje kost slechts 3 euro, gemakkelijk te betalen met KBC Mobile of Payconiq. De actie loopt tot en met vrijdag 23 december.

KBC beweegt met je mee.

KBC beweegt met je mee.

23 november 2022

Stormschade melden? Dat kan makkelijk via Kate in KBC Mobile. Of bel je KBC verzekeringsagent. Kies wat voor jouw het makkelijkst is.

Nu de voetbalgekte losbarst rond de FIFA World Cup, weerklinken ook wilde geruchten over wat voetballers naast het veld uitspoken. Terugkerend onderwerp van gesprek: de exuberante bedragen die vedettes als Ronaldo neertellen voor de verzekering van hun gladgeschoren benen.

Ontegensprekelijk maken ze je leven makkelijker, al die slimme toestellen en vernieuwende software. Maar laat je niet verblinden door hun gebruiksgemak, want het zijn helaas ook vrij kwetsbare doelwitten voor cybercriminelen. Een tipje van de sluier over de risico’s.

Herinrichting Vosseslag.

Herinrichting Vosseslag.

15 september 2022

Gebruik de parking op het Kennedyplein.

Breng jij je kinderen te voet naar school, laat je hen fietsen of vind je de auto toch de veiligste optie in het verkeer van tegenwoordig? Aandacht voor verkeersveiligheid is met élk vervoersmiddel noodzakelijk. Enkele tips!