Werken in de Vosseslag - gebruik de parking op het Kennedyplein. - Lees meer ...

Deur-aan-deur chocoladeverkoop, een gezellige spaghettiavond of een uitdagende quiz? Corona gooit al een dik jaar roet in het eetfestijn en zorgt ervoor dat sommige verenigingen krap bij kas raken. In dit artikel geven we jou ideeën om met coronaproof activiteiten geld in te zamelen.

Maakt corona het je moeilijk om je hypothecair krediet af te lossen? Of ligt iets anders aan de basis van je financiële zorgen? Kom zeker eens praten met jouw verzekeringsagent. Want je kan je privé-woning ook afbetalen met je pensioenplan, zoals het VAPZ.

Je - elektrische - fiets is je dierbaar en kan je maar beter beschermen tegen diefstal of schade. De KBC-fietsverzekering heeft alles wat je nodig hebt om je fiets te beschermen, en dat wereldwijd voor de hele familie.

Met pensioen!

Met pensioen!

25 februari 2021

Na een mooie carrière van 39 jaar als verzekeringsagent voor KBC, gaat Franky De Rudder op 1 maart 2021 met pensioen.

Ben je bestuurder of zaakvoerder van een vennootschap of vzw? Dan is het belangrijk dat je je bewust bent van de aansprakelijkheid die daarmee gepaard gaat.

Covid19

Covid19

09 februari 2021

Ook tijdens deze uitzonderlijke tijden blijven we voor u maximaal bereikbaar. Maar er zijn wel een paar regels op te volgen.